De förbjudna biverkningarna – Dansk dokumentär från 2023 (Svensk text)

Denna nya danska dokumentär utforskar en serie personliga berättelser och erfarenheter relaterade till COVID-19-vaccinationer. Berättelserna spänner från individer som upplevt ovanliga symtom kort efter vaccination, till de som drabbats av mer allvarliga och långvariga hälsoproblem.

En person beskriver trötthet och aptitlöshet efter vaccinationen. Efter att ha sökt medicinsk hjälp, fick hon veta att de kunde röra sig om en sjukdom som orsakar förlamning. En annan individ berättar om en upplevelse där denne kände sig dåliga bara minuter efter att ha fått vaccinet, vilket ledde till akut medicinsk vård. Denna person upplevde bland annat stickningar och en brännande känsla i fötterna.

Dokumentären lyfter även fram en vårdpersonal som delar med sig av sina observationer och erfarenheter relaterade till behandlingen av COVID-19-patienter, samt de utmaningar och etiska dilemma som uppstår i vårdmiljön.

Hjälp till att förbättra den svenska översättning/undertexten i videon. Kontakta oss för att skicka in din nya översättning.


Källor:

https://www.vaccineinfo.dk/

Prenumerera
Meddela mig vid
0 Kommentarer
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer