Cirka 10 procents dödlighet för riskpersoner som får booster och samtidigt smittas av deltavarianten

I Israel pågick 30 juli till 8 augusti vaccinering med dos 3, även kallad boostervaccinering, av alla 60 år och äldre. Följderna blev katastrofala. Utifrån statistik av omfattningen av smittspridningen i augusti och dödstalen i covid går det att dra slutsatsen att dödligheten för de som fick dos 3 och samtidigt i närtid (veckan före eller närmaste två veckorna efter injektionen med dos 3) smittats med deltavarianten var cirka 10 procent. 

Nedanstående diagram av den holländska medicinska forskaren Simon Goddek illustrerar detta.

I British Medical Journal (BMJ) har en falsifierad studie av effekterna av Israels boostervaccinering publicerats. I studien inkluderas nämligen inte biverkningar av vaccinet förrän 12 dagar efter injektionen med dos 3. 

Immunologen Ann-Cathrin Engwalls man Bo Engwall har frekvent skrivit på sin frus hemsida inlägg om vaccinernas förödande effekt på dödligheten i många länder i Afrika, Sydamerika och Asien och även efter tredje dosen i bland annat Israel. Det är även Bo Engwall som räknat ut dödlighetssiffran ovan för Israel. Nämnde Engwall skrev ett brev till BMJ angående det oegentliga att utesluta de som fått biverkningar eller dött under de första elva dagarna efter dos 3. Han påpekar att dödligheten momentant efter att boostervaccineringen inleddes ökade med över 100%. BMJ publicerade brevet, som kan läsas i länk nedan.

Motivet till massvaccineringen är att skydda riskpersoner. Det tycks dock inte fungera. I Sverige var 70% av de som avled 1-24 september fullvaccinerade. 

Istället för vaccinering borde tidigt insatt kraftfull behandling utifrån till exempel FLCCC:s protokoll tillämpas. Sådan behandling minskar dödlighet och sjukhusinläggningar med upp till 85%. Vaccinen blir onödiga.

Källor:

https://www.bmj.com/content/374/bmj.n2297/rr-0

https://www.svd.se/forskare-ser-en-vikande-vaccineffekt-i-sverige

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7410805/

Prenumerera
Meddela mig vid
2 Kommentarer
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
PeterTorpare
2 år sedan

rikspersoner skall vara riskpersoner. Säger han som aldrig har stavat fel i hela sitt liv!

Man kan ju lägga till vad som hände i Uttar Pradesh när de i stor skala delade ut Ivermektin. De har en stor folkmängd på 240 miljoner och Covid-19 försvann nästan omedelbart.
https://iowaclimate.org/2021/09/16/uttar-pradesh-india-wipes-out-covid-with-ivermectin/

Den här verkar vederhäftig med länkar till flera studier, länder och områden:
https://ivmmeta.com/