Vaccindebatt om Covid-19 med Ann-Cathrin Engwall och Henrik Brändén – Folkets Radio

I ett alltmer polariserat debattklimat är det viktigare än någonsin att kunna föra en sansad diskussion även med sina meningsmotståndare, och även i en fråga som kommit att bli en vår tids mest kontroversiella, nämligen den om nyttan , riskerna och de långsiktiga konsekvenserna av vaccinet mot Covid-19.

Ann-Cathrin Engwall är doktor (PhD) i molekylär cellbiologi med immunologi och virologi som specialitet. Hon har vid flera tillfällen riktat skarp kritik mot den i hennes tycka experimentella strategin att massvaccinera befolkningar på Covid-19

Henrik Brändén är molekylärbiolog och anser att den svenska vaccinationsstrategin är i huvudsak god, men är kritisk till att man nu går allt längre ned i åldrarna med vaccinet mot Covid-19.

Debatten modereras av Per Shapiro, grundare av Folkets Radio.

Källor:

https://youtu.be/gDukRXMD5Oo

Prenumerera
Meddela mig vid
1 Kommentera
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
Duffy55
Duffy55
2 år sedan

Härligt att lyssna på tankar och kunskap från båda sidor av myntet så att säga. Nått som borde förkomma i skattefinansierad media, vilken idag är totalt förkastlig och är bortkastade skattepengar, borde var mans rättighet att göra skatteavdrag för dessa kanaler om det inte tillalar en, eller att man kunde få ge sin del till medier som tillalar ens intressen, som den här tex. Tack för ett intressant samtal.