Fler journalister ställer kritiska frågor på Folkhälsomyndighetens pressträffar, myndighetens svar förbryllar

Som checkfact rapporterat om så ställde Folkets Radios reporter Per Shapiro flera kritiska frågor på Folkhälsomyndighetens presskonferens 25 november.

På den senaste presskonferensen 9 december var Per Shapiro på plats igen. Han var denna gång inte ensam om att föra in ett annat perspektiv. Eva Sagerfors från svenska Epoch Times gjorde också detta med sina frågor till myndigheten. Även TV4:s reporter Anneli Megner Arn ifrågasatte delar av myndighetens narrativ.

I filmklippen nedan kan du se frågorna från Per Shapiro, Eva Sagerfors samt Anneli Megner Arn och själv bilda dig en uppfattning om ni tycker myndighetens svar är tillfyllest.

TV4 frågar Folkhälsomyndigheten om naturlig immunitet.

Per Shapiro om ökad smittspridning i länder med hög vaccinationsgrad samt psykiska ohälsa och splittring i samhället.

Epoch Times frågar Folkhälsomyndigheten om Ivermektin samt om sjunkande andel positiva covidtest.


Källor:

https://youtu.be/-cqfLyG3GeY

https://folketsradio.se/

Prenumerera
Meddela mig vid
3 Kommentarer
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
evagosta
evagosta
2 år sedan

Som vanligt duckar man för frågor när det gäller alternativa behandlingsmetoder. Svagt! Har ställt frågan om ivermektin till läkemedelsverket som svarat att det är helt ok för läkare att skriva ut det. Samtidigt hänvisar man till EMA som avråder och angående det har ju FLCCC i USA konstaterat att EMA m fl valt bort ett antal studier för att kunna avråda ivermektin. Dr Tess Lawrie har ju gjort en metastudie om ivermektin dvs den typ där man väger samman resultaten från många studier och som därför rankas högst och fått den publicerad och hon konstaterar mycket god effekt och rekommenderar klart ivermektin före dessa experimentella sprutor med tveksam effekt och historiskt mycket biverkningar.

Sedan har vi ju det mycket konstiga rådet att man ska vaccinera sig även om man har gått igenom sjukdomen och fått en immunitet som är vida överlägsen den vaccininducerade och troligen varar livet ut. Man har ju konstaterat att immunitet från SARS-Cov-1 biter även på SARS-Cov-2 trots att virusgenomet bara överlappar med ca 80% och den immuniteten är ju äldre än 15 år vid det här laget. Alltmer framkommer också vartefter om att vaccinerna påverkar immunsystemet negativt. Sammantaget är det ett uselt råd. Immunologen Ann-Chatrin Engwall avråder också från det. Mycket bättre att satsa på annan profylax om man nu inte litar på att man har en bra immunitet efter sjukdomen. Här påverkar man ju människor att tro att ens immunitet är dålig trots att inga fakta i världen pekar på det!

Och sedan detta att de ovaccinerade ska skys som inte har något fog då även fullvaccinerade sprider smitta och rimligen ännu mer än de ovaccinerade då de är i klar majoritet. Studier och statistik från olika länder med hög vaccinationsgrad pekar ju klart på det.

Nej, regeringens, riksdagens och myndigheternas agerande rörande covid19 trotsar all logik sett ur ett hälsoperspektiv. Det här handlar inte om folkhälsa eller omtanke om människor.

Senast ändrad 2 år sedan av evagosta
zionisten
zionisten
2 år sedan

Fascinerande argument, hur länge tror dom att folket kommer låta sig luras? Väldigt riskabel politik att bedriva för att inte nämna smutsig. Sara Byfors borde nog plugga på lite gällande internationella grundlagar och straffet vid övertädelserna. Dom som har tagit dom här injektionerna har väl inte ens blivit informerade att dom ingår i ett fortlöpande gigantiskt experiment som inte har slutet speciellt bra vid tidgare försök på bl.a barn och djur.

Historien kring mRNA: https://www.nature.com/articles/d41586-021-02483-w

Harvard studien som Per Shapiro refererar till: https://libertysword.com/harvard-study-explodes-myths-about-vaccines-stopping-the-spread

Calle
Calle
2 år sedan