Läkaren om Folkhälsomyndighetens informationsblad: “Detta är ren ONDSKA”

Vaccinering mot covid för åldersgruppen 12-15 år har nu påbörjats runt om i Sverige. Många har varit kritiska till en massvaccination av hundratusentals barn med ett preparat som är av en helt ny teknik och som inte genomgått vedertagna tester innan det började användas i stor skala.

Dessutom menar många läkare att sjukdom som vaccinet är avsett att skydda mot utgör ett mycket begränsat hot, särskilt mot yngre individer. Som vi skrivit om i flera artiklar här på CheckFact har å andra sidan covidvaccinen genererat en enorm mängd biverkningsrapporter. Statistiken har också visat att det är vanligare med vissa biverkningar hos barn och yngre individer, än hos vuxna.

Informationskampanjerna från media, myndigheter och regioner för att locka till vaccination, har varit omfattande. Förutom information i TV, radio. och tidningar, har även olika affischer satts upp och trycksaker spridits.

En svensk läkare reagerade på ett av Folkhälsomyndigheten informationsblad rörande covidvaccinering av barn från 12 år. I bladet beskrevs covidvaccinen bland annat ge “ett effektivt skydd mot sjukdom” samt att biverkningar av vaccinen “är mycket ovanliga”.

Vad tycker du? Bör barn vaccineras mot covid-19? Är Folkhälsomyndighetens information rimlig? Lämna gärna en kommentar.

Detta är inte informerat samtycke!

Av anteckningarna på pappret framgår att läkaren anser att informationen tycks vara avsedd att skrämma läsaren, samtidigt som den förminskar riskerna med covidvaccinen. Läkaren markerar också flera påståenden som falska i skriften, som t ex att vaccinet skulle vara “det mest effektiva sättet att skydda barn mot covid-19”. Eller att det skulle vara vanligare för ett barn att få hjärtmuskelinflammation av själva sjukdomen covid-19 än av covidvaccin.

FHM är propagandaförmedlare. Detta är ren ONDSKA.

Se läkarens alla anteckningar på det fotograferade informationsbladet nedan.

Källor:

Debatt: Högre risk för skada och sjukdom av covidvaccin än av covid för 12-15-åringar

”Vaccin från 12 år – mot vetenskap och beprövad erfarenhet” – Läkartidningen

Moderna stoppas p.g.a. risk för hjärtinflammation – men varför stoppas inte Pfizer?

Kraftigt ökat antal rapporterade menstruationsrelaterade biverkningar efter covidvaccin i Sverige – totalt över 4500

Endast Pfizers vaccin ges till barn och unga vuxna, trots betydligt fler rapporter om döda per given dos jämfört med Modernas vaccin

Läkaren i artikeln har uttryckt önskemål om att få vara anonym.

Åsikterna som uttrycks i text och eventuella bilder och/eller videoklipp på denna sida tillhör deltagaren eller deltagarna i respektive text, bild eller video. CheckFact.org tar inte ställning för eller emot dessa åsikter utan förmedlar dem endast för att inspirera till diskussion och debatt.
Prenumerera
Meddela mig vid
4 Kommentarer
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
PeterTorpare
2 år sedan

Det är svårt att inte hålla med.
Beror det på mutor och korruption, dumhet, makthunger, masspsykos eller vad?

PeterTorpare
2 år sedan
Svara till  PeterTorpare

Alla kan ju inte vara rena ondskefulla psykopater antar jag

bjornstwiklund
bjornstwiklund
2 år sedan

Smittsam sjukdom är ren hoax….. i början 2020 testade man bara sjuka och bara 25k/v och trots detta hittade man bara som mest 20% smittade… sedan då det hettade till för ett år sedan kom man upp i samma siffror men då testade man brett och 350k/v och ja från 2H2020 verkar testningen kommit igång med positiva test korrelerat med beläggningen på sjukhusen….. sedan att det dör alldeles för många gamla trots fullvaxade utan vård på IVA är en annan pilsner i bin för “falsk” info,,,, men till topic detta virus har varit allt annat än smittsamt… nästan inga barn och ungdomar har blivit sjuka och om sjuka få fatala… 0.19 år 15 döda av vaxen ??

julenissen
julenissen
2 år sedan

Årsakene er nok sammensatte og komplekse. Videoen forklarer hvordan massepsykose kan ramme et samfunn:
https://www.youtube.com/watch?v=09maaUaRT4M