Forskningsfusk hos underleverantör till Pfizer – 16 läkare och forskare kräver paus för vaccination i Sverige

I British Medical Journal (BMJ) avslöjas den 2 november 2021 att en underleverantör till Pfizer sannolikt bedrivit omfattande forskningsfusk under fas-III-studien av Pfizers covidvaccin hösten 2020.

Det är en visselblåsare som uppger att underleverantören förfalskade data, avblindat patienter, anställt otillräckligt utbildade vaccinatörer samt varit långsamma med att följa upp biverkningar som rapporterats i fas-III-studien.

Det kullkastar förtroendet för Pfizer, som är ansvariga för testningen av vaccinet samt för säkerheten hos det vaccin som just nu används till svenskar, varav hundratusentals är barn. 

De 16 läkarna och forskarna konstaterar även att covidvaccinationerna resulterat i biverkningsrapporter av aldrig tidigare skådad omfattning samt att ett tjugotal studier dessutom redan visat att effektiviteten hos preparaten är högst tveksam.

Läs hela pressmeddelandet på Läkaruppropets hemsida >>


Källor:

https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody1

https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/09/vaccin-fran-12-ar-mot-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet/

https://brownstone.org/articles/16-studies-on-vaccine-efficacy/

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

Prenumerera
Meddela mig vid
2 Kommentarer
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
PeterTorpare
2 år sedan

Hela den här soppan med Covid-19 hysterin, osäkra PCR-tester, vaccin-tvång/vaccin-pass, injicering av barn, svartmålning av de som inte vill eller tvekar mm gör mig både bedrövad och förbannad.
Det finns många ljus i mörkret. Tex Dr. Julie Ponesse som blev fråntagen sin professur i etik när hon praktiserade just sin egen etik och inte ville vaccinera sig. Här håller hon ett av de bästa talen som jag har hört:
https://youtu.be/x_wTYyjUkqo

Ingenjören
2 år sedan
Svara till  PeterTorpare

Tack för länken, härligt tal. Fint med kunniga, inspirerande vältaliga människor som dessutom för fram en strimma av hopp. Hon säger ju bland annat typ att “10 procent är det enda som behövs för att ändra en opinion”. Har hört andra sådana siffror, allt från 1% till 20%. Beror såklart på hur effektiva dessa procent är i att nå ut med sitt budskap samt entusiasmera övriga. Hur som helst är det en ögonöppnare att inse att det faktiskt inte är nödvändigt att få med sig 51% av folket i ett första steg utan väldigt stor del av befolkningen hänger med av bara farten om en viss kritisk massa går före.