”Soldaterna är försöksdjur och covidvaccinen är ett större hot mot deras hälsa än viruset” – Amerikansk läkare inom flygmedicin

Checkfact har redan berättat om vittnesmålet från forskaren Peter Doshi vid senatorn Ron Johnsons utfrågning i Washington av en expertpanel. Vid mötet vittnade också överstelöjtnant Theresa Long, läkare och specialist inom flygmedicin.

Long skrev i september en affidativ (en skriftlig utsaga i en rättslig angelägenhet) mot president Bidens förslag om obligatorisk vaccination för militärer. Hon fördömer också att amerikanska soldater pressas att ta COVID-vaccinet för att inte riskera att tas ur tjänst.  

Vi hoppade över två år av fas II- och tre år av fas III-försök, vi förlorade bara 12 soldater i aktiv tjänst i covid och ändå ska vi riskera hälsan hos hela den stridande styrkan på grund av ett vaccin för vilket vi endast hade två månaders säkerhetsdata?

Theresa Long, läkare och specialist inom flygmedicin, USA

I maj deltog Long i den amerikanska arméns kurs i förebyggande medicin. Hon uttryckte inför högre chefer sin oro över att vaccinen tagits fram så fort och att de sedan skulle användas för soldaterna.“Vi hoppade över två år av fas II- och tre år av fas III-försök, vi förlorade bara 12 soldater i aktiv tjänst i covid, och ändå ska vi riskera hälsan hos hela den stridande styrkan på grund av ett vaccin som vi bara hade två månaders säkerhetsdata för?” frågade hon.

du ska få så många soldater som möjligt att ta vaccinet så att jag kan få tillräckligt med data för att avgöra om vaccinet är säkert

En högre chef svarade: “Det har du helt rätt i, överste, och du ska få så många soldater som möjligt att ta vaccinet så att jag kan få tillräckligt med data för att avgöra om vaccinet är säkert”.

Första mötet med en biverkning av vaccinet

Long berättade om sitt första möte med en biverkning av ett covidvaccin, vilket skedde i början av massvaccineringen. En av hennes kollegor, som ville skydda sina äldre föräldrar från covid, tog vaccinet och fick feber, akut smärta och en fullständig förlust av rörelseförmåga i armen i mer än en vecka.

“Det var första gången jag tittade i systemet för rapportering av biverkningar av vaccin för att se om hennes symptom var vanliga”, minns Long. “Det jag hittade förskräckte mig. Jag upptäckte att VAERS, bara några månader efter vaccinationskampanjen, redan hade fler dödsfall än under något år för alla vacciner tillsammans under vart och ett av de tio föregående åren”.

Tvång mot soldater och brott mot medicinsk etik

Long åkte därefter till Fort Benning, en bas för den amerikanska armén och som ligger på gränsen mellan Alabama och Georgia. Där tog hon emot vittnesmål från soldater som berättade hur de hade pressats att ta vaccinet. “Jag mötte många soldater som berättade om hot, tvång och skrämseltaktik för att få vaccinet som vid den tiden fortfarande var nödgodkänt. Detta stred mot medicinsk etik, särskilt Nürnbergkoden”.

Kvinnor utsätts för unika risker 

Long kom över ett andra fall av biverkning av covidvaccinet i maj, när hon träffade en ung kvinna som utbildade sig till jägarsoldat inom det militära. Kvinnan berättade att hon var den enda kvinnan i sin klass som inte var vaccinerad, eftersom hon var orolig över vaccinets effekter på fertiliteten.  

Men kvinnan ville slippa de hot och trakasserier som soldater som inte vaccinerade sig utsattes sig för, och föll till slut för trycket och tog vaccinet. Kvinnan kontaktade senare Long och berättade att hon utvecklade biverkningar som tvingade henne att hoppa av utbildningen.

Long sa till den unga kvinnan att hon hade “allt att förlora och ingenting att vinna” på att ta vaccinet. Men kvinnan ville slippa de hot och trakasserier som soldater som inte vaccinerade sig utsattes sig för, och föll till slut för trycket och tog vaccinet. Kvinnan kontaktade senare Long och berättade att hon utvecklade biverkningar som tvingade henne att hoppa av utbildningen.

Long anser att kvinnor har unika överväganden at ta ställning till vid vaccinering jämfört med män och kvinnor som inte längre menstruerar. “Kvinnor som är i barnafödande ålder har alla ägg de någonsin kommer att ha från befruktningen till klimakteriet. Deras exponering för olika kemikalier, gifter, droger och röntgenstrålar kan inte bara påverka deras hälsa, utan även deras barns och deras förmåga att få barn”, förklarade hon.

Efter att ha gjort en del efterforskningar fann Long att 8 av 10 läkemedel som kommer ut på marknaden skadar kvinnor oproportionerligt mycket. 

Myokardit och informerat samtycke 

I slutet av sitt vittnesmål diskuterade Long fallet med tre piloter som hon en och samma morgon var tvungen att sjukskriva på grund av vaccinskador. Två av dem led av perikardit och myokardit. “I juni 2021 meddelade CDC att de höll ett akutmöte för att diskutera högre än förväntat myokardit hos 16- till 24-åringar. Trots detta tillkännagivande pausade militären inte ens sina vaccinationsansträngningar. Varför?” frågade Long.

Flygläkarens vädjade om att ge soldater informerat samtycke: “Jag gjorde många ansträngningar för att få seniora medicinska ledare att åtminstone informera soldater om risken. Cheferna ignorerade min oro”.

Medicinska fel dödar motsvarande tre fulla Boeing 747 av patienter varje dag.

Long avslutade med att jämföra läkemedelsföretag med piloter olämpliga att flyga och det amerikanska folket med deras passagerare.

“Medicinska fel dödar motsvarande tre fulla Boeing 747 av patienter varje dag. Mediciner är inte perfekta. Läkare är inte perfekta. Detta vaccin är inte perfekt; och ändå ger vi varje enskild amerikan mandat att gå ombord på ett enda flygplan som styrs av byråkrater och administratörer som är olämpliga att flyga flygplanet”, sa hon. “De borde stanna kvar på marken”.


Källor:

https://www.lifesitenews.com/news/senior-us-army-doctor-i-believe-the-covid-vaccine-is-a-greater-threat-to-soldiers-health-than-the-virus-itself/

https://www.washingtontimes.com/news/2021/sep/28/senior-army-flight-surgeon-warns-pilots-could-die-/

Prenumerera
Meddela mig vid
0 Kommentarer
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer