Jag har behandlat en person med ivermektin mot långtidscovid – verkar ha blivit helt frisk

En medelålders person i min närhet fick covidinfektionen i februari 2021. Personen drabbades tyvärr av långtidscovid. 

Denna mycket vitala person blev sjukskriven på heltid och började tvivla på att någonsin komma tillbaka till arbetslivet. Personen fick ingen behandling av läkaren på vårdcentralen. 

Jag föreslog för en månad sedan att personen skulle behandlas enligt FLCCC:s (Frontline Covid-19 Critical Care Alliance) protokoll för akutbehandling av covid. Personen började ta C-vitamin, D-vitamin, zink och quercetin. Jag föreslog 5 dagars behandling med ivermektin 0,6 mg/kg kroppsvikt (då fanns inte protokoll för behandling av postcovid, nu finns sådant protokoll och anger dosen 0,4 mg/kg kroppsvikt, se bifogad länk). Medicinen beställdes på nätet, för om jag hade skrivit ut den hade kostnaden landat på 6 000-7 000 kronor, nu kostade behandlingen cirka 1400 kronor.

Personen började ta ivermektin för en vecka sedan, tog sista dosen för två dagar sedan, och känner sig nu helt frisk. Hen har idag ansträngt sig måttligt fysiskt, blivit lite andfådd men ingenting av den ”hjärndimma” som alltid obönhörligt tidigare kom efter ganska beskedlig ansträngning. En biverkning uppstod under behandlingen, diarré vid två tillfällen, men ingenting annat, varken smärta, illamående eller något annat. 

Källor:

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/

Prenumerera
Meddela mig vid
6 Kommentarer
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
PeterTorpare
2 år sedan

Mycket intressant!
Ja, lite diarréer kan det ju vara värt.
Själv följer jag Vladimir Zelenko’s protokoll som profylax.
I-Mask är något annorlunda och svårt att veta vad som egentligen är bäst.
Jag är ingen medicinare och skall inte påstå något men söker regelbundet i PubMed.
Har recept på både Hydroxychloroquine (Plaquenil) och Ivermektin (scatol). Använder Plaquenil profylaktisk och Ivermektin är så löjligt dyrt att det uttaget får vänta tills den dagen då det verkligen behövs. Visste inte att det gick att beställa på nätet. Trodde att tullen stoppar all införsel.
Tack för dina intressanta artiklar.

Ylva
Ylva
2 år sedan

Tack för en bra artikel. Jag letar med ljus och lykta efter Ivermectin. Lite “rädd” att beställa läkemedel på nätet. Har du något tips på trovärdig butik online?

Tina
Tina
2 år sedan
Svara till  Specialistläkare

Jag söker också efter Ivermectin till mig själv. Den länken verkar tyvärr inte fungera, jag har även provat den på Duckduckgo? Skulle vara så tacksam för hjälp, råd. Jag är långtidscovidare sedan mars -20 och har kvarvarande utmattning, hjärndimma, brännande hud och vill så gärna se om det kan hjälpa mig. Vår son har ME så jag behövs där för honom.