Folkets Radio ställde kritiska frågor på Folkhälsomyndighetens presskonferens

Per Shapiro från Folkets Radio ställde frågor till Folkhälsomyndighetens Sara Byfors under presskonferensen torsdagen den 25 november 2021.

Frågorna handlade bland annat om varför naturlig immunitet av genomgången infektion inte godkänns för giltigt vaccinpass samt hur Folkhälsomyndigheten ser på att den överväldigande andelen av de avlidna under oktober månad vad vaccinerade.

Sara Byfors svarade att Folkhälsomyndigheten valt att alla ska vaccinera sig, även de som har haft sjukdomen covid-19, samt att dödsfallen bland de vaccinerade beror på ålder och andra underliggande sjukdomar.

Se frågorna och svaren mellan Per Shapiro och Folkhälsomyndighetens Sara Byfors i klippet nedan.


Källor:

Hela presskonferensen: https://youtu.be/NMQSWCGRbRI

Åsikterna som uttrycks i text och eventuella bilder och/eller videoklipp på denna sida tillhör deltagaren eller deltagarna i respektive text, bild eller video. CheckFact.org tar inte ställning för eller emot dessa åsikter utan förmedlar dem endast för att inspirera till diskussion och debatt.
Prenumerera
Meddela mig vid
5 Kommentarer
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
Ingenjören
2 år sedan

Härligt att höra lite riktigt journalistik på TV. Inte varje dag.

Calle
Calle
2 år sedan

Antar det är den här studien Per hänvisar till: https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762 .
Borde gå göra Antikroppstest, inte för jag tycker covidpass ska införas.

zionisten
zionisten
2 år sedan

Vilket märkligt resonemang av Sara Byfors när Per Shapiro lägger fram konkret data på att 90% som dör är fullvaccinerade. Att det skulle bero på att hög ålder orsakar allvarligare sjukdom även via mild infektion är väl precis det som ett vaccin ska förhindra, inte förvärra. När sjukdomen förvärras även av lättare infektioner så kallas det ADE, en överreaktion av immunförsvaret och detta har ju även patentinehavaren av mRNA Dr Robert Malone m.fl varnat för i över ett år nu. Detta är ju dessutom fortläpande och förvärras med tiden, inte heller är det något som mera injektionen stoppar, det snabbar enbart på processen. Det har blivit väldigt tyst på media nu på senast, när det tydligen behövdes 4 doser årligen för att behålla vaccinpasset, likaså sedan alla som blir sjuka och dör är fullvaccinerade. Det var ju ett jäkla drag i propagandakvarnen senast på sensommaren?

Gizz
Gizz
2 år sedan

Heter hon Sara Bylund eller Sara Byfors? Ni har använt båda namnen i er artikel.