World Economic Forum har i decennier utbildat världens maktelit i lockdown, massvaccination och en ny global ekonomi

Ernst Wolff talar på konferensen “Omstart av det finansiella systemet – framtidskonferens” 2021 (källa)

Den tyska ekonomen och journalisten Ernst Wolff är mest känd för att ha kritiserat det globala finansieringssystemet. Nu har han fokuserat på att belysa det som han anser är den dolda agendan bakom den globala covidstrategin. Denna artikel är en kort sammanfattning av en intervju som advokaten Reiner Fuellmich har gjort med Ernst Wolff i sin podcast Coronakommittén (Corona Ausschuss), samt några kompletterande utblickar mot Sverige.

1971 skapade den tyske ekonomen och ingenjören Klaus Schwab, då 32 år gammal, den organisation som sedermera fick namnet World Economic Forum.

1971 skapade den tyske ekonomen och ingenjören Klaus Schwab, då 32 år gammal, den organisation som sedermera fick namnet World Economic Forum, WEF. Initialt inkluderades bara personer från den finansiella sektorn i organisationen, men relativt snart bjöds även politiker, mäktiga personer inom media samt celebriteter in. 

WEF samlar i Davos årligen bland annat några av världens rikaste människor samt de mest inflytelserika politikerna. Två av världens absolut rikaste personer som ingår i WEF är Amazons grundare Jeff Bezos samt Microsofts grundare Bill Gates. Sistnämnda är via sin fond GAVI djupt inblandad i WHO och massvaccinering.

Schwab startade 1992 en parallel institution, utbildningen av unga globala ledare (the Global Leaders for Tomorrow school, bytte 2004 namn till Young Global Leaders). Några av de som gick den första utbildningen 1992 är Tysklands förbundskansler Angela Merkel, Frakrieks tidigare president Nicolas Sarkozy och Storbritanniens tidigare premiärminister Tony Blair. Några andra inflytelserika politiker som gått utbildningen är Frankrikes nuvarande president Emmanuel Macron, Nya Zeelands premiärminister Jacina Arderns samt Österrikes tidigare förbundskansler Sebastian Kurz. Av svenskar har bland annat DN:s chefredaktör Peter Wolodarski och vår nya statsminister Magdalena Andersson mycket nära samarbeten med WEF.

Gemensamt för alla ledare som gått Schwabs utbildning är att de under coronapandemin hårt drivit idéerna om lockdown, maskanvändning, massvaccinering och vaccinationspass.

Nästan ingen av de som gått utbildningen för unga global ledare uppger det i sitt CV, och påfallande många har i övrigt väldigt magra meriter. Det tycks som att det faktum att de har gått WEF:s utbildning ger dem en inträdesbiljett till höga positioner. Detta blir tydligt när de personer som gått utbildningen intervjuas och ska svara på frågor som de inte har blivit förberedda på.

Gemensamt för alla ledare som gått Schwabs utbildning är att de under coronapandemin hårt drivit idéerna om lockdown, maskanvändning, massvaccinering och vaccinationspass. Det gäller även de två nämnda svenskarna. 

Alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten.

Magdalena Andersson på Facebook 8 april 2021

Peter Wolodarski var i mars 2020 en av de kraftfullaste företrädarna i Sverige för att vi skulle följa övriga europeiska länder och införa en hård nedstängning. Magdalena Andersson skrev 8 april 2021 på sin Facebooksida, när hon hade blivit ordförande för den internationella valutafonden: “Vårt mål: Alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten”. 

WEF:s mål är enligt Wolf att underlätta samarbetet mellan de största företagen och regeringarna. Ett exempel är Bill Gates. Han har sedan länge gjort affärer med Pfizer, genom sina fonder i Afrika. Tidningen The WallStreet Journal uppskattar att hans fonder har tjänat cirka 200 miljarder dollar i ”social benefit” från distribueringen av vaccin före pandemin. Vad han tjänat under pandemin vet vi inte. 

Enligt Wolff är ett av målen med WEF att förstöra alla små- och medelstora företag så att multinationella företag baserade i USA och Kina kan skapa monopol överallt i världen. Ett exempel på hur lockdowns har haft denna effekt är Amazon, som Jeff Bezos tidigare var VD för. Företaget har gjort enorma vinster som ett resultat av nedstängningarna, som har varit förödande för medelklassen. 

FN:s handlingsprogram Agenda 2021, som antogs 1992, är en grundbult för att skapa denna nya världsordning.

WEF:s planer kan alla och envar enkelt hitta på nätet under begreppet The Great Reset, den stora omstarten. Det syftar på att det ska införas en ny global världsekonomi med en digital bankvaluta som förvaltas av en centralbank. FN:s handlingsprogram Agenda 2021, som antogs 1992, är en grundbult för att skapa denna nya världsordning. Ett viktigt steg på vägen för förverkligandet av denna omdaning av samhället var när Klaus Schwab och FN:s generalsekreterare António Guterres 13 juni 2019 undertecknade ett partnerskap mellan sina båda organisationer. 

Vad är det då för samhälle som väntar oss om denna maktelit får igenom sin världsomfattande förändring? Kanske avslöjade Sveriges nya statsminister Magdalena Andersson detta på en presskonferens den 7 december 2021. Hon avslutade sitt anförande med att säga: ”Men däremot ska man vara särskilt försiktig när man träffar människor som man inte vet om de är vaccinerade. Till exempel, ta en krampaus om du inte är absolut säker på att de har vaccinerat sig.”


Källor

https://www.extremelyamerican.com/post/klaus-schwab-s-school-for-covid-dictators-a-plan-for-the-great-reset

https://www.facebook.com/100044271827689/posts/339030960915962/?d=n

https://www.expressen.se/tv/ditv/nyheter/statsministern-ta-en-krampaus-med-ovaccinerade/

http://ernstwolff.com/

Åsikterna som uttrycks i text och eventuella bilder och/eller videoklipp på denna sida tillhör deltagaren eller deltagarna i respektive text, bild eller video. CheckFact.org tar inte ställning för eller emot dessa åsikter utan förmedlar dem endast för att inspirera till diskussion och debatt.
Prenumerera
Meddela mig vid
2 Kommentarer
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
Calle
Calle
2 år sedan

Monoploy-Who owns the world : https://www.youtube.com/watch?v=UNg3Vnfu4Pk För mer bakgrund 43.50 och 50.50 med JFKS ökända tal är några extra intressanta delar.

All I wanna say is that they really don´t care about us : https://www.youtube.com/watch?v=nteQyq1UzsQ

zionisten
zionisten
2 år sedan

Här är den teknokratiska guden Klaus Schwab på besök i Cap Arde i Frankrike. Även om orten i sig är en moralisk fristad så säger det en del om personen, inte direkt det mest skrämmande motståndet. Jag misstänker att alla dom där inom sfären ligger på ungefär samma mentala nivå. Dom borde nog prioritera en “great reset” i sina egna huvuden till att börja med.

http://girlonfireca.com/wp-content/uploads/2021/10/Klaus-Schwab.png