Vittnesmål från Israel: Landet allt mer totalitärt, vaccinen ger hög dödlighet och många allvarliga skador

Varje vecka demonstrerar miljontals människor i hela världen mot coronarestriktionerna, obligatorisk vaccinering, vaccinens biverkningar och den medicinska apartheid som ovaccinerade utsätts för. Svensk etablerad media rapporterar i stort sett ingenting om detta. Per Shapiro kommer i Folkets Radio att i flera program skildra andra länders situation. Först ut i en videointervju är tvåbarnsmamman Avital Livny från Israel. Hon har skapat Testimony Project, för att dokumentera vittnesmål från israeler som skadas av covidvaccinen. 

Livny berättar att det är en hård diskriminering och påtryckning mot personer som inte vaccinerat sig. I vissa butiker är de överhuvudtaget inte välkomna, i övriga måste de vissa upp ett nytaget negativt PCR-test, vilket medborgarna måste bekosta själva och som därmed också blir en påtryckning.

De som inte har vaccinerat sig är som levande maskingevär som sprider deltavarianten överallt.

Israels nya premiärminister Naftali Bennett, juli 2021

Strax efter att den nya premiärministern Naftali Bennett tillträtt i juni 2021 sa han: ”De som inte har vaccinerat sig är som levande maskingevär som sprider deltavarianten överallt.” Han har även sagt att han vill att föräldrarna med vaccinerade barn ska försöka övertyga föräldrarna som inte vaccinerat sina barn att göra det och att medborgarna ska säga till andra medborgare som de möter på gatan och som inte bär ansiktsmask att sätta på sig den. 

Hälsoministern har sagt i ett videosamtal att det inte finns något epidemiologiskt skäl för vaccinpass, alla har ändå infekterats och infekterar andra, vaccinpassens syfte är att pressa de ovaccinerade att vaccinera sig. Trots att israelerna hört uttalandet, så har de i mycket hög grad vaccinerat sig. Och i en stor enkät så har 65% svarat att de vaccinerat sig på grund av vaccinationspassen.

Ett undantag finns dock. Bland ortodoxa judar ligger vaccineringsgraden på cirka 20%. De lever för sig själva och i deras städer så har flockimmunitet uppstått under våren och de har därefter inte haft någon ökad smittspridning eller död.

Livny berättar om den stora ökningen av döda i januari och februari när massvaccinationen startade och att en nästan lika kraftig ökning skedde i augusti efter att boosterdosen hade getts. 

Hon redogör för att några av de vanligaste biverkningarna är hjärtinflammationer, neurologiska symtom, menstruationsrubbningar, missfall, blodproppar och autoimmuna sjukdomar. Det finns en stor oro för att vaccinen ska påverka kvinnors fertilitet.

Två veckor efter att den tredje dosen börjat ges skrev Israels hälsodepartement på Facebook att biverkningarna av boosterdosen var milda. På mindre än 24 timmar fick de mer än 25 000 kommentarer om svåra biverkningar …

Myndigheterna för dock i stort sett ingen som helst statistik över biverkningar. Om det framkommer att vaccinen ger biverkningar, så tas den informationen bort. Två veckor efter att den tredje dosen börjat ges skrev Israels hälsodepartement på Facebook att biverkningarna av boosterdosen var milda. På mindre än 24 timmar fick de mer än 25 000 kommentarer om svåra biverkningar, många bifogade även sin medicinska journal. Under natten tog hälsodepartementet bort tusen och åter tusen av dessa kommentarer. De som hade rapporterat biverkningarna hade dock tagit skärmbilder.


Källor:

https://youtu.be/bKyssbejviA

https://www.vaxtestimonies.org/en/

Prenumerera
Meddela mig vid
0 Kommentarer
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer