En analys från Tyskland visar högre dödlighet i områden med hög vaccinationsgrad

Rolf Steyer, professor inom psykologi, har tillsammans med Gregor Kappler, data-analytiker och forskare, analyserat vaccinationsgrad och dödlighet i de 16 tyska förbundsländerna från vecka 36 till 40 denna höst. 

Om vaccinen fungerar borde dödligheten vara lägre ju högre vaccinationsgrad. Deras analys visar dock det omvända. Som framgår av diagrammet, så har de två delstater med lägst vaccinationsgrad, Sachsen och Thüringen, lägst dödlighet.

Ur rapportens sammanfattning:

Korrelationen mellan överdödligheten i de federala staterna och deras vaccinationsfrekvens viktat med det relativa antalet invånare i federala staten är 0,31. Denna siffra är förvånansvärt hög och skulle vara negativ om vaccinationerna hade minska dödligheten. För den aktuella perioden (vecka 36 till vecka 40, 2021) gäller: Ju högre vaccinationsgrad, desto högre överdödlighet. Med tanke på de kommande politiska åtgärderna för att minska viruset är denna siffra oroande och måste beaktas om ytterligare politiska åtgärder ska vidtas i syfte att öka vaccinationsfrekvensen.

OBS att studien som beskrivs ovan påvisar en korrelation (samvariation) mellan lägre dödlighet och lägre vaccinationsgrad. Rapporten innehåller inte någon förklaring eller mekanism bakom varför vaccinationerna skulle orsaka en högre dödlighet. Teoretiskt kan därför resultatet bero på någon annan orsak, eller en kombination av orsaker. Läs mer om korrelation och kausalitet här >>

Källor:

https://www.skirsch.com/covid/GermanAnalysis.pdf

Prenumerera
Meddela mig vid
2 Kommentarer
Mest röstade
Nyaste Äldsta
Feedback mitt i texten
Visa alla kommentarer
PeterTorpare
3 år sedan

Om hälsovårdsmyndigheterna vore det minsta intresserade av folks hälsa så borde de själva göra den här typen av undersökningar och andra jämförande studier regelbundet. I stället matar de ut ensidig propaganda som säljer mer injektioner för läkemedelsbolagens bästa.

Ingenjören
3 år sedan
Svara till  PeterTorpare

Tänkt på det mycket, finns många sådana analyser man skulle kunna göra. Samköra olika faktorer i miljön med olika diagnoser/sjukdomar t ex. Med tillräckligt mycket data skulle det gå att få hyfsat tillförlitliga samband och därigenom skulle man kunna förebygga mycket onödigt lidande, sjukdom och död. Men då uppstår återigen problemet att friska människor tjänar inte läkemedelsindustrin några pengar på.. 😅